Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

(DOWNLOAD) "Cl脿ssics per a la vida" by Nuccio Ordine ~ eBook PDF Kindle ePub Free

Cl脿ssics per a la vida

馃摌 Read Now     馃摜 Download


eBook details

  • Title: Cl脿ssics per a la vida
  • Author : Nuccio Ordine
  • Release Date : January 27, 2017
  • Genre: Philosophy,Books,Nonfiction,
  • Pages : * pages
  • Size : 2169 KB

Description

"Que otros se jacten de las p谩ginas que han escrito; | a m铆 me enorgullecen las que he le铆do", deia Borges. I 茅s que els bons llibres ens transformen: un passatge, per breu que sigui, pot despertar la curiositat del lector i encoratjar-lo a llegir una obra que li canvi茂 la vida per sempre m茅s. Vet aqu铆 el poder de la literatura, que no nom茅s ens obre horitzons, sin贸 que tamb茅 diposita en nosaltres, d'una manera lenta per貌 constant, la clau per entendre la vida. Mogut per aquesta idea, Nuccio Ordine ens convida, a Cl脿ssics per a la vida, a descobrir o recordar alguns dels cl脿ssics de tots els temps, mestres d'innombrables generacions: Plat贸, Rabelais, Shakespeare, Goethe, Cervantes, Rilke… Ja que, per l'autor, l'ensenyament i l'educaci贸 constitueixen una forma de resist猫ncia a les lleis omnipresents del mercat, a la mercantilitzaci贸 de les nostres vides, al temible pensament 煤nic.
"Pocs llibres sobre la relaci贸 entre l'art, la literatura i la hist貌ria de les idees s贸n tan apassionants i lluminosos com el de Nuccio Ordine".
George Steiner, The Times Literary Supplement, "Els llibres m茅s recomanables de l'any".
"Un llibre meravellosament in煤til".
Ignasi Aragay, Ara
"Tot un manifest en contra de l'educaci贸 com a sistema de manufacturaci贸 de ciutadans acr铆tics. Ordine milita contra la mercantilitzaci贸 de la cultura i contra la burocratitzaci贸 de l'ensenyament, per貌 sobretot contra la degradaci贸 dels principis humanistes i il·lustrats que han sostingut la formaci贸 dels ciutadans a Europa".
Domingo R贸denas, El Peri贸dico
"Ordine 茅s un veritable palad铆 d'una forma de doc猫ncia atenta i apassionada".
Gerard F. Mur, Nuvol
"Un llibre per gaudir de la primera a la darrera p脿gina".
Ram贸n Moreno, Directe.cat
"Nuccio Ordine proposa un acte de resist猫ncia: tornar als cl脿ssics per cercar-hi les pistes del passat que ens ajuden a entendre el present".
Regi贸 7


Download Ebook "Cl脿ssics per a la vida" PDF ePub Kindle